Állásajánlatok
Budapesti Víz Világtalálkozó
Budapesti Víz Világtalálkozó

2016. november 28 - 30 között ismét Budapest ad otthont az idei Víz Világtalálkozónak (Budapest Water Summit 2016), melynek keretében a Fenntartható Vízipari Megoldások témájú Szakkiállítás kerül megrendezésre.

A BWS 2016 alapvető célja, hogy hozzájáruljon az ENSZ által elfogadott Fenntartható Fejlődési Célok, továbbá a Párizsi Klíma Megállapodás vizes aspektusainak megvalósításához és az ezt kiszolgálni képes vízipari technológia nemzetközi szintű terjesztéséhez.

A Szakkiállítás betekintést ad ezen vízipari technológiákba, a legjelentősebb vízipari újdonságokba, a látogatók több mint 50 hazai és nemzetközi vízipari céggel, intézménnyel, szakmai szövetséggel, és az általuk kínált, képviselt vízipari megoldásokkal találkozhatnak.

Az innováció, versenyképesség, technológia jegyében zajló céges seregszemle mellett különleges kiegészítő szakmai programmal készülnek a szervezők: a Szakkiállítás második napján, 2016. november 29-én, Innovációs Nap, a harmadik napon (2016. november 30-án) Oktatási Nap kerül megrendezésre.

A tematikus napok elsődleges célja a vízipari innováció meghatározó irányvonalainak ismertetése mellett bemutatkozási lehetőség biztosítása a magyar és a környező országok vízipari innovációk, innovátorok, valamint a nemzetközi szinten is méltán ismert és elismert hazai vizes felsőoktatás és tehetséges, fiatal vizes szakemberek számára.

A Szakkiállítás meglátogatása mindenki számára díjmentes.

www.budapestwatersummit.hu/budapest-water-summit/water-expo/,

Forrás: budapestwatersummit.hu 2016.10.29.

 

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!