Állásajánlatok
Pályázat napelemes rendszerek telepítésére...
Pályázat napelemes rendszerek telepítésére...

A Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében megjelent a „Fotovoltaikus rendszerek kialakítása központi költségvetési szervek részére” című felhívás.

A felhívás célja elősegíteni a fotovoltaikus rendszerek elterjedését, egyúttal támogatni a központi költségvetési szervek meglévő fosszilis alapú villamos energia felhasználásának megújuló energiaforrással történő teljes vagy részleges kiváltását. A támogatott fejlesztések hozzájárulnak a megújuló energiaforrás felhasználás növeléséhez és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez. A felhívásra rendelkezésre álló keretösszeg 10 milliárd forint. A támogatási kérelmek benyújtása 2016. október 17-től 2018. október 16-ig lehetséges.

Ma zárul a társadalmi egyeztetés.

A Gazdasági és innovációs operatív program (GINOP) keretében a „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel” című kiírás keretösszege 121,53 milliárd forint, amelyből 59,45 milliárd vissza nem térítendő, európai uniós forrás, az MFB által nyújtott kamatmentes hitel 62,08 milliárd forint. A nyertes projektek 3 és 50 millió forint közötti vissza nem térítendő és ugyanilyen mértékű kedvezményes kamatozású kölcsönben részesülhetnek a keret kimerüléséig. A beruházásokhoz benyújtandó támogatási igényhez elegendő 10 százalék önrész.

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!