Állásajánlatok
Energetikai auditok
Energetikai auditok

Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata mintegy 50 közintézményének teljes épületenergetikai auditálása, egyben épületenergetikai tanúsítása. A megbízás során hőkamerás vizsgálatokkal ellenőriztük az új hőszigetelések megfelelőségét.

CANON HUNGARIA Kft-nél nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A CANON Europe 100%-os tulajdonában lévő, magyarországi leányvállalat fogyasztói és professzionális képalkotási termékeket értékesít, valamint nyomtatási és dokumentumkezelési megoldások széles portfólióját kínálja.

Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft és Ernst & Young Tanácsadó Kft vállalatoknál nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A mintegy 600 fős nagyvállalati csoport jellemző szolgáltatási tevékenysége könyvvizsgálat és pénzügyi tanácsadás.

Gabonatároló és Logisztikai Kft-nél a COTOPAXI Ltd (GB) megbízásából nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A cég fő tevékenysége gabonák és olajos magvak ömlesztett tárolása, kezelése. A tárolási tevékenység mellett felvásárlással, szárítással, rostálással, készletellenőrzéssel és intermodális átrakodással is foglalkozik.

Graboplast Zrt. nagyvállalati energetikai audit lefolytatása a vállalat győri, tatabányai valamint kecskeméti gyártó üzemeinek vonatkozásában.

HE-DO Kft. (Abasár) Irodaépületének és műhelycsarnokának épület-energetikai felülvizsgálata nemmegfelelőségek feltárása, valamint MSZ EN ISO 50001 energiairányítási rendszer bevezetésében való közreműködés.

IVM Zrt-nél teljes vállalati energetikai audit elvégzése. A székesfehérvári vállalat első terméke és zászlóshajója, a SavePro eszközkiadó-automata volt, amely főleg munkavédelmi és más ipari termelésben használatos eszközök gazdaságos raktározását, nyilvántartását és kiosztását teszi lehetővé. 2015-ben az IVM megkapta a “Díj a Sikeres Vállalatokért” díjat, amellyel Magyarország egyik legsikeresebb startupjaként ismerték el.

Magyar Gáz Tranzit ZRt-nél nagyvállalati energetikai audit elvégzése. Az MGT Zrt 2012. január 1-jével jött létre, feladata a magyar-szlovák gázvezeték-beruházás előkészítése és lebonyolítása, jelenleg szállítási rendszer-üzemeltetőként a gázvezeték üzemeltetése.

MGH - MALÉV Ground Handling Zrt nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A MALÉV GH Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren a repülőgépek teljes körű földi kiszolgálásában, különféle lounge, VIP és transfer szolgáltatásokban piacvezető.

Pannon Növényolajgyártó Kft-nél a COTOPAXI Ltd (GB) megbízásából nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A Pannon Növényolajgyártó Kft. a Glencore magyarországi cégcsoportjának tagja, mely Közép-Európa egyik legnagyobb növényolajipari sajtoló üzeme.

Sanner Hungária Kft-nél nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A Társaság negyedik generációs, globálisan működő német családi vállalkozás, Németországban, Kínában, Indonéziában, Indiában, Magyarországon és az USA-ban megközelítőleg 55 millió Euró forgalmat termel, ismertségét a Sanner pezsgőtabletta és tesztcsík csomagolásával szerezte. A kínálatban megtalálható a standardizálttól az egyedi csomagolási megoldásokig minden.

Voith Industrial Services Kft-nél nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A Voith technológiák mindenütt megtalálhatóak: a nyersanyag-kitermelésben, az energiatermelésben, a papírgyártásban vagy a tömegközlekedésben. A cég fejlesztő-, gyártó- és szolgáltató helyek világméretű hálózatával rendelkezik.

Volvo-Hungária Kft. nagyvállalati energetikai audit lefolytatása, a vállalat budapesti és 7 vidéki telephelyének vonatkozásában.

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!