Állásajánlatok
Almérő rendszerek telepítése

Almérő telepítési kötelezettségről

A MEKH elnökének 1/2020. (I. 16.) MEKH rendelete (az energetikai szakreferens igénybevételére köteles gazdálkodó szervezetek által telepítendő almérők telepítési pontjainak, valamint az almérők alkalmazásával történő mérés minimális követelményeinek meghatározásáról) alapján a nagyteljesítményű villamos berendezések és belső elosztói hálózatok villamosenergia felhasználását almérők telepítésével monitorozni kell. 

Az általunk forgalmazott Panoramic Power mérőműszerekkel a törvényi előírások teljes körűen teljesíthetők, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre felvilágosítással és felméréssel az elmérés kiépítés szükségességének megállapításában és a mérőműszer kiválasztásában.

Az almérő rendszerek telepítési követelményeiről ITT olvashat bővebben

Az energiával kapcsolatos információk értéke

Az üzleti életben a tudás hatalom. Ez az energia esetében sincs másképp: minél többet tud az energiafelhasználás módjáról, annál jobban képes gazdálkodni vele. Az energiát használó berendezések figyelése azonban sokkal több információt képes szolgáltatni, mint a berendezések által felhasznált energia mennyisége. A vezeték nélküli érzékelők adatokat továbbítanak a felhő alapú platformba a felhasználás figyeléséhez, a teljesítmény elemzéséhez, az esetleges karbantartást igénylő problémákra utaló jelek érzékeléséhez, az állásidő megelőzéséhez, az energiafelhasználás optimalizálásához és információkkal szolgálnak olyan folyamatokról, amelyek segíthetnek a berendezések teljesítményének növelésében.

Az energiával kapcsolatos információkat nyújtó megoldásunk lehetővé teszi az energiafelhasználás vizualizálását. A saját tápellátású, vezeték nélküli érzékelők valós időben továbbítják az energiát használó berendezések és készülékek adatait a felhő alapú analitikai platformba. Az adatokkal nyert információk segítségével optimalizáljuk a teljesítményt, foglalkozunk a berendezések potenciális meghibásodásával még azok bekövetkezte előtt, és csökkenthetjük az energiafelhasználással kapcsolatos elégtelenségeket és pazarlást.

A SolverEnergy Kft által forgalmazott és telepített Panoramic Power rendszer a valós idejű adatok segítségével vizuálisan megjelenítheti energiafogyasztását, és átfogó képet kaphat arról, így csökkentheti kiadásait és növelheti üzemeltetési hatékonyságát.

A Panoramic Power működése

Az energiával kapcsolatos információkat nyújtó megoldásunk, a Panoramic Power gyorsan és egyszerűen telepíthető, nem invazív, saját tápellátású, vezeték nélküli érzékelőket használ, amelyek nem okoznak zavart és leállást a működésben.

 

PANORAMIC POWER KÍNÁLTA VÁLLALATI ELŐNYÖK

Fokozza a működési hatékonyságot 

A hatékony energiagazdálkodás segítségével a termelékenység jobban megismerhető, hiszen részletes betekintést nyújt a működésbe és folyamatokba. A tervezett analitika elkerülhetővé tudja tenni a költséges állásidőt azáltal, hogy korai fázisban jelzi a berendezések meghibásodását, így optimalizálva a megelőző karbantartást és a tervezett karbantartás megfelelőbb időzítését. 

Értéket termel

A Panoramic Power által nyújtott információk segítségével nagy értéket termelhet a vállalkozása számára. A jobb energiagazdálkodás erőforrásokat szabadíthat fel a növekedés támogatásához. Az energiafogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése elősegítheti egy fenntartható versenyelőny megszerzését is. Csökkenti az üzleti kockázatot A Panoramic Power hozzájárulhat a vállalkozás rugalmasságának növeléséhez olyan energiával kapcsolatos információk nyújtásával, amelyek biztosítják a működés folyamatosságát, és hozzájárulnak a kereskedelemben, szabályozásban és technológiában megbúvó kockázatok menedzseléséhez.

Csökkenti az üzleti kockázatot

A Panoramic Power hozzájárulhat a vállalkozás rugalmasságának növeléséhez olyan energiával kapcsolatos információk nyújtásával, amelyek biztosítják a működés folyamatosságát, és hozzájárulnak a kereskedelemben, szabályozásban és technológiában megbúvó kockázatok menedzseléséhez.

 

RENDSZERTELEPÍTÉS ÖT EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

 

Egyszerű és gyors telepítés: Vezeték nélküli, önellátó mérők, feszültség alatti telepítés lehetősége

Fogyasztás nyomon követhetősége: Real time adatok

Memória: A központi egység hálózatvesztés esetén eltárolja az adatok

Törvényi megfelelés

  • legfeljebb 3%-os hibahatárértéken belül működik
  • legalább 15 perces mérésre alkalmas
  • mérési adatok tárolására és továbbítására alkalmas

 

Az Ön vállalatánál szükséges almérő rendszerekre kérje egyedi ajánlatunkat!

Több mint 100 elégedett ügyfél – Prudens szakértői szolgáltatás – 105 millió kWh igazolt energiamegtakarítás!

SZINTISZTA ENERGIA


DATASHEET CBS BRIDGE UK A4

DATASHEET CBS SENSORS FAMILY

INSTALL & USERS GUIDE BRIDGE

INSTALL GUIDE PAN-10 ANS PAN-12 SENSORS

INSTALL GUIDE PAN-14 SENSORS

INSTALL GUIDE PAN-42 SENSORS

BRIDGE MODBUSTCP PROGRAMMERS GUIDE