Állásajánlatok
Céljaink

Egyetlen mércénk a hatékonyság

Segítünk ügyfeleinknek innovatívabbá, hatékonyabbá és versenyképesebbé válni. A világ legsikeresebb vállalatai, non-profit szervezetei is ettől sikeresek: jobbak, hatékonyabbak, tehetségesebbek mint a többiek. Épp ezért mi is más elvek mentén épültünk fel, mint a hagyományos tanácsadó vállalkozások. A rugalmasság, a kreativitás került a fókuszunkba, egyetlen mércénk pedig a hatékonyság. Ez a gondolkodás teszi lehetővé számunkra, hogy túllépjünk a hagyományos módszereken és azt az innovációt adjuk ügyfeleinknek, amire épp szükségük van.

Mi mások vagyunk

Mi mások vagyunk, mert tudjuk, hogy a legjobb megoldás mindig szervezetre szabott. Először meg kell ismernünk a vállalatot, időt kell szánnunk arra, hogy pontosan megértsük, amit az ügyfél akar. A legtöbb hagyományos tanácsadó cég saját folyamatainak foglya, nem azt kínálja, amit az ügyfél akar, hanem ami a szolgáltatási listáján fellelhető. Az üzleti környezetünk nem egy statikus háló, hanem egy állandóan változó, átalakuló, pillanatonként új kihívások elé állító organikus felhő, amiben kizárólag hasonló rugalmassággal, felkészültséggel és hatékonyan azonosuló organikus szervezetettel lehetünk sikeresek.

 

Célunk

A stratégiai gondolkodás egy jövőkép csupán, a trükk, ha tudjuk, hogy érhetjük azt el, hogy lehet az álomból realitás.

Ezért segítjük a szervezeteket a tartós üzleti áttörés elérésében, lehetőséget teremtünk termékeik és szolgáltatásaik piaci azonosításában, vagy éppen egy ötlet nyomán egy fantasztikus új vállalkozás létrehozásában. Elemzéseinkkel feleslegesen lekötött tartalék forrásokat szabadítsunk fel, vagy drámai költségcsökkenéseket érjünk el. Szervezetünk eredményes működése megbízóinknak versenyelőnyt, tulajdonosainknak profitot, munkatársainknak személyes céljaik elérését jelenti.

A vállalati folyamatok egy része szabványosítható, nem igényel fejlesztést vagy paradigmaváltást. Vajon csupán e folyamatirányítási módszerek tökéletes szabványosításával lehetünk kiválóak, szerezhetünk versenyelőnyt?

A válasz egyértelmű: nyilván nem!

A vállalati folyamatokban rejlő problémákat, a stratégiai fejlesztési célokat a maguk komplexitásában kell értékelni, környezetünk paraméterei iszonyatos sebességgel változnak, ezért nem gondolkodhatunk csupán szabványsémákban, nem hihetünk az uniformizált látszatmegoldásokban, ahogy nem működhetnek a  minden vállalatra egyenruhaként szabott szabványfolyamatok sem. Meggyőződésünk, hogy 75%-ban épp a feleslegesen túlszabályozott folyamatok jelentik a fejlődés gátját.

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

solverenergy@solvergroup.hu

 

  e-mail:   info@solverenergy.hu
  telefon:  36 1 2200 661