Állásajánlatok
Nagyvállalati energia audit a Graboplastnál
Nagyvállalati energia audit a Graboplastnál

A Solver Unio Kft. 2015. decemberében megbízást kapott a Graboplast Padlógyártó Zrt.-től a 2015. évi LVII. törvény az energiahatékonyságról valamint a 122/2015 (V.26.) az energiahatékonyságról szóló törvény végrehajtásáról Korm. Rendeletnek megfelelő, átfogó nagyvállalati energetikai audit lefolytatására. 

Megbízónk közel 110 éves múltra visszatekintő, nemzetközi szinten is ismert, hazánk piacvezető nagyvállalata a padlóburkolatok gyártásában. Így örömmel tettünk eleget a felkérésnek és kezdtük bele az átfogó energetikai audit elkészítésébe a Graboplast Padlógyártó Zrt. tatabányai, kecskeméti valamint győri gyárában. A folyamat során többek között vizsgáltuk az alkalmazott energiahordozókat – felmértük és elemeztük a fogyasztási adatokat -, a telephelyeken található épületállományokat – analizáltuk az épületek műszaki energetikai-technológiai adottságait – valamint a technológiai, szolgáltatási folyamatokat.

Munkánk véget ért, megtettük az intézkedési és fejlesztési ajánlásainkat, melyek segítségével a vállalat egyrészt megtakarításokat eszközölhet, másrészt eleget tesz törvényi kötelezettségének is.

2016.04.01. Lendvai Katalin

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!