Állásajánlatok
Energetikai auditok
Energetikai auditok

Alu-Block Kft részére energetikai szakterületi auditok elvégzése. Az Alu-Block Kft magas minőségű öntött alumínium blokkokat készít az alumíniumhulladékból autóipari vállalatok részére. A technológia és a technológia, valamint a termékminőség világszínvonalú,

Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata mintegy 50 közintézményének teljes épületenergetikai auditálása, egyben épületenergetikai tanúsítása. A megbízás során hőkamerás vizsgálatokkal ellenőriztük az új hőszigetelések megfelelőségét.

CANON HUNGARIA Kft-nél nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A CANON Europe 100%-os tulajdonában lévő, magyarországi leányvállalat fogyasztói és professzionális képalkotási termékeket értékesít, valamint nyomtatási és dokumentumkezelési megoldások széles portfólióját kínálja.

Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft és Ernst & Young Tanácsadó Kft vállalatoknál nagyvállalati energetikai auditok elvégzése. A mintegy 600 fős nagyvállalati csoport jellemző szolgáltatási tevékenysége könyvvizsgálat és pénzügyi tanácsadás.

eSense Human Resources Szolgáltató Zrt. nagyvállalati energetikai auditok elkészítése. Az eSense egy közel 20 éves CallCenter szolgáltató cég, irodájuk a XIII. kerületben található Budapesten, illetve partnereiknél, nemzetközi multicégeknél is dolgoznak kollégáik szerte a városban.

EU-JOBS Kft nagyvállalati energia audit elkészítése. Az EU-Jobs 15 éves munkaerőközvetítő vállalat

Ferrero Magyarország Kft nagyvállalati energia audit készítése.A második világháború után létrehozott, és a XX. század második felében világméretűvé növekedett olasz Ferrero-csoport magyarországi leányvállalata, a Ferrero Magyarország Kft. 1994. január 1-én jött létre. Az elmúlt évek eredményeire méltán lehet büszke a nemzetközi és a hazai vállalatvezetés egyaránt, a Kinder Maxi King, a TicTac, a Nutella, a Praliné mindeki kedveltje.

Gabonatároló és Logisztikai Kft-nél a COTOPAXI Ltd (GB) megbízásából nagyvállalati energetikai auditok elvégzése. A cég fő tevékenysége gabonák és olajos magvak ömlesztett tárolása, kezelése. A tárolási tevékenység mellett felvásárlással, szárítással, rostálással, készletellenőrzéssel és intermodális átrakodással is foglalkozik.

Graboplast Padlógyártó Zrt. nagyvállalati energetikai audit lefolytatása a vállalat győri, tatabányai valamint kecskeméti gyártó üzemeiben.Győr és a magyar ipartörténet meghatározó vállalata, mely komoly átalakulásokat, válságokat ért meg, s mindig képes volt újból építkezni és eredményessé válni. Fő tevékenysége lakossági padló,közületi padló, sport padló, járműipari padló, show padló, falburkoló, műbőr és parketta gyártás és értékesítés.

Grandvision Hungary Kft részére szakterületi energetikai auditok készítése közel 100 üzlethelyiségben. A Grandvision Hungary Kft a Vision Expressz és az Ofotért üzletek tulajdonosa.

HE-DO Kft. (Abasár) Irodaépületének és műhelycsarnokának épület-energetikai felülvizsgálata nemmegfelelőségek feltárása, valamint MSZ EN ISO 50001 energiairányítási rendszer bevezetésében való közreműködés.

IVM Zrt-nél teljes vállalati energetikai audit elvégzése. A székesfehérvári vállalat első terméke és zászlóshajója, a SavePro eszközkiadó-automata volt, amely főleg munkavédelmi és más ipari termelésben használatos eszközök gazdaságos raktározását, nyilvántartását és kiosztását teszi lehetővé. 2015-ben az IVM megkapta a “Díj a Sikeres Vállalatokért” díjat, amellyel Magyarország egyik legsikeresebb startupjaként ismerték el.

LIBRI Könyvkereskedelmi Kft nagyvállalati energia audit elvégzése. Ha azt mondod, nem vettél még könyvet a LIBRI-ben, akkor a konkurens vállalatnál dolgozol, vagy talán sosem vettél könyvet.

Magyar Gáz Tranzit ZRt-nél nagyvállalati energetikai auditok elvégzése. Az MGT Zrt 2012. január 1-jével jött létre, feladata a magyar-szlovák gázvezeték-beruházás előkészítése és lebonyolítása, jelenleg szállítási rendszer-üzemeltetőként a gázvezeték üzemeltetése.

MELECS EWS GmbH Magyarországnál nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A Melecs sok éve az elektronikai ágazat megbízható fejlesztője és gyártója. A Siegendorfban (EWS elektronikai gyár), Bécsben (elektronikai kutatási és fejlesztési részleg) és Lenzingben (EWL elektronikai gyár) található ausztriai telephelyek mellett a Melecs Magyarországon (EWG elektronikai gyár, Győr), Kínában (EWW elektronikai gyár, Wuxi) és Mexikóban (EWQ elektronikai gyár, Querétaro) is működtet üzemeket. 

MGH - MALÉV Ground Handling Zrt nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A MALÉV GH Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren a repülőgépek teljes körű földi kiszolgálásában, különféle lounge, VIP és transfer szolgáltatásokban piacvezető.

Pannon Növényolajgyártó Kft-nél a COTOPAXI Ltd (GB) megbízásából nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A Pannon Növényolajgyártó Kft. a Glencore magyarországi cégcsoportjának tagja, mely Közép-Európa egyik legnagyobb növényolajipari sajtoló üzeme.

Penny Market Kft nagyvállalati és azakterületi energetikai auditok elvégzése közel 100 üzlet energetikaia szakértői felülvizsgálatával

Sanner Hungária Kft-nél nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A Társaság negyedik generációs, globálisan működő német családi vállalkozás, Németországban, Kínában, Indonéziában, Indiában, Magyarországon és az USA-ban megközelítőleg 55 millió Euró forgalmat termel, ismertségét a Sanner pezsgőtabletta és tesztcsík csomagolásával szerezte. A kínálatban megtalálható a standardizálttól az egyedi csomagolási megoldásokig minden.

Szerencsejáték Zrt-nél nagyvállalati energetikai audit elvégzése

Voith Industrial Services Kft-nél nagyvállalati energetikai audit elvégzése. A Voith technológiák mindenütt megtalálhatóak: a nyersanyag-kitermelésben, az energiatermelésben, a papírgyártásban vagy a tömegközlekedésben. A cég fejlesztő-, gyártó- és szolgáltató helyek világméretű hálózatával rendelkezik.

Volvo-Hungária Kft. nagyvállalati energetikai auditok lefolytatása, a vállalat budapesti és 7 vidéki telephelyén.

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!